en rubrik

I november ska jag skriva. Mycket. Vet inte ännu om vad.

 

Har lovat raportera om saken här. 


 

13.10.2015 kl. 23:11

Vårskrika som Ronja

Gissade inte att det här sku vara ett av avsnitten som sku få mycket kommentarer och reaktioner. Var fånigt nervös före jag började skrika, men det var otroligt roligt!

 

Nu har vi gett oss själva sommarlov och i augusti börjar vi på allvar planera nya projekt! 


 

17.06.2015 kl. 10:50

Att vara en giraff

Var kan man förkorta sin nacke? Precis när jag tänkte att nu ska jag stiga upp ur sängen var det som om någå små figurer inne i min nacke bara väntat på den signalen och exakt då tog sin långa lans och körde in den nånstans i nacken så att jag gav ifrån mig ett avgrundsvrål. Måste rulla ur sängen.

Om bara nacken sku vara lite kortare kanske det här inte sku hända. Brutalt.

Som tur ska jag inte göra nåt fysiskt ansträngande där jag vänder mycket på huvudet idag. FEL. Skämt och ironi. Hoppas på att tävlingsadrenalinet lindrar smärtan eller att de där små figurerna drar ut sin lans och bränner upp den!


 

16.06.2015 kl. 11:25

Sista inspelningsdagen!

Idag var det sista inspelningsdagen för sommarlovsjulkalendern. Vi hade en sån otrolig vinnarfiilis när det var filmat!

 

Super tack åt alla som följt med serien och sagt åsikter!! Berätta gärna vad du tyckt speciellt mycket om eller andra synpunkter. Vi börjar redan fundera på kommande projekt och idéer så berätta gärna vad du vill se mera av!


 

22.05.2015 kl. 19:32

Nästsista inspelningsdagen

Igår var det nästsista inspelningsdagen för sommarlovsjulkalendern. I morgon filmar vi det sista! Vi har några avsnitt kvar att klippa per man. Det har varit otroligt tungt, roligt, givande, sinnessjukt tröttsamt, lärorikt och diamantbra!


 

21.05.2015 kl. 09:46

Sista fisen

Nu ska vi fisa ur oss de sista avsnitten. Det är lite trögt nu. Snart är det över.


 

19.05.2015 kl. 13:03

Gomoron

Idag börjar jag klippa nästa sats avsnitt i sommarlovsjulkalendern. Tittade i kalendern och insåg att det här projketet faktiskt snart är slut. Efter intensiva projekt kommer alltid en lätt melankoli och tomhet över att det är slut.

Men inte ännu. Dessutom ska vi fortfarande spela in tre avsnitt den här veckan. Sen ska jag titta på soluppgången i stan. Och springa.


 

18.05.2015 kl. 09:20

Klippstress och flera avsnitt

Jag har lätt klippstress. Under tiden kan alla underhålla sig med de avsnitt som redan kommit ut!

Lucka 19 - Blåsa halmhus som Vargen

Lucka 18 - Picknick som i Madicken

Lucka 17 - Mata fåglar som Sniff

Lucka 16 - Hissa som Emil


 

15.05.2015 kl. 12:15

Var är mitt lakan!?

Kan inte påstå att jag är så huslig och har städat väldigt aktivt den senaste månaden. Bara det mest nödvändiga. Igår tvättade jag kläder, hade inte lust att köpa nya. Var dessutom extra bra och kastade mina lakan i tvätten. Det finns ju inget bättre än en nybäddad säng! 

Eftersom jag tycker det är praktiskt brukar jag tvätta mina lakan, hänga upp dem i torkrummet och sen bädda samma lakan tillbaka i sängen. Då behöver man inte vika och ha sig hela tiden. Och jag behöver inte ha 1000 lakan i skåpet.

Igår kväll kom jag trött hem efter att ha varit och seglat. I samma runda när jag förde cykeln till bakgården gick jag efter den torra tvätten från torkrummet. Jag hade lämnat en ikea påse där så att jag sku ha nåt att sätta allt i. Den var borta. Småjobbigt, men inte SÅ farligt. De där påsarna finns ju ändå överallt. MEN SEN!

Mitt underlakan var borta! Det hängde inte där. Alla strumpor, kläder, dynvar och så vidare fanns där men någon hade, antagligen av misstag, tagit MITT UNDERLAKAN! Vad är problemet, bädda med ett annat. Men det är det enda med såndäna praktiska gummibandshörn som håller det på plats. Mitt andra lakan är ungefär kvadratiskt. suck.

Men jag hade i alla fall rena lakan! Somnade som en sten, men i morse var det guld att vakna i rena lakan. 


 

13.05.2015 kl. 09:28
 

 

Jag är Lisa Gerkman,

en entusiastisk, lojal och kreativ
frilansande mediearbetare!

Springer, seglar och dricker kaffe.
Kör hårt, missa väggen!

Personbästa:
10km - 48:59 (2014)
Halvmaraton - 1:54:20 (2014)
Maraton - 4:14:10 (2014)

Kontakta mig:
lisagerkman ät gmail.com

 

Har en egen kolumn i Scoutposten sedan 2011