Var är mitt lakan!?

13.05.2015 kl. 09:28

Kan inte påstå att jag är så huslig och har städat väldigt aktivt den senaste månaden. Bara det mest nödvändiga. Igår tvättade jag kläder, hade inte lust att köpa nya. Var dessutom extra bra och kastade mina lakan i tvätten. Det finns ju inget bättre än en nybäddad säng! 

Eftersom jag tycker det är praktiskt brukar jag tvätta mina lakan, hänga upp dem i torkrummet och sen bädda samma lakan tillbaka i sängen. Då behöver man inte vika och ha sig hela tiden. Och jag behöver inte ha 1000 lakan i skåpet.

Igår kväll kom jag trött hem efter att ha varit och seglat. I samma runda när jag förde cykeln till bakgården gick jag efter den torra tvätten från torkrummet. Jag hade lämnat en ikea påse där så att jag sku ha nåt att sätta allt i. Den var borta. Småjobbigt, men inte SÅ farligt. De där påsarna finns ju ändå överallt. MEN SEN!

Mitt underlakan var borta! Det hängde inte där. Alla strumpor, kläder, dynvar och så vidare fanns där men någon hade, antagligen av misstag, tagit MITT UNDERLAKAN! Vad är problemet, bädda med ett annat. Men det är det enda med såndäna praktiska gummibandshörn som håller det på plats. Mitt andra lakan är ungefär kvadratiskt. suck.

Men jag hade i alla fall rena lakan! Somnade som en sten, men i morse var det guld att vakna i rena lakan. 


 

Lisa Gerkman
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
 

 

Jag är Lisa Gerkman,

en entusiastisk, lojal och kreativ
frilansande mediearbetare!

Springer, seglar och dricker kaffe.
Kör hårt, missa väggen!

Personbästa:
10km - 48:59 (2014)
Halvmaraton - 1:54:20 (2014)
Maraton - 4:14:10 (2014)

Kontakta mig:
lisagerkman ät gmail.com

 

Har en egen kolumn i Scoutposten sedan 2011