En bra dag!

19.02.2016 kl. 12:00

Igår var det en bra dag! Idag är det en bra dag!

Hela den här veckan har varit bra! Jag har flow nu. Alltid vet jag inte om mina idéer blir till något, om mina tusen förfrågningar per mail i slutändan leder till jobb. Men känslan när en skriver mail och skickar på måndag förmiddag och det redan någon timme senare rinner in svar med följdfrågor! GRYMT BRA FIILIS!

Och sen ett annat projekt. Planering, inspelning och klipp knix-knax i snabb takt för videon behövdes snabbt. Och de var nöjda! Då är jag nöjd!

Förra lördagen var det stundvis inte lika brutalt bra fiilis. Det var final i fjällräven polar tävlingen. Det var spännande och jag var nervös hela förra veckan och det slutade med en "väldigt trevlig" andra plats. Inte roligt att vara tvåan. Nåh, det om det. Den saken har nu varit och farit. Ännu ett TACK åt alla som röstat stöttat och gillat och delat och allt under den tävlingen!! Ni är alla DIAMANTBRA! Och helt tomhänt gick jag inte ut ur det här.

Slutsats? 
Bra saker händer åt bra typer. Jag är en bra typ!


 

Lisa Gerkman
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Go Lisa go! Megabu för andra platsen, men i resten av ditt liv är du ju helt klart på första plats!
Kugge19.02.16 kl. 15:23
Jee! Tack!
19.02.16 15:35
 

 

Jag är Lisa Gerkman,

en entusiastisk, lojal och kreativ
frilansande mediearbetare!

Springer, seglar och dricker kaffe.
Kör hårt, missa väggen!

Personbästa:
10km - 48:59 (2014)
Halvmaraton - 1:54:20 (2014)
Maraton - 4:14:10 (2014)

Kontakta mig:
lisagerkman ät gmail.com

 

Har en egen kolumn i Scoutposten sedan 2011