Skånska

05.04.2016 kl. 21:07

Jag har lyssnat så mycket på Ja, jaja podcast så allt jag läser är på skånska. På facebook presenterar de sin pod så här:

"Felicia Jackson och Elinor Svensson, två genier och komiker som i ett snart förlegat format pratar om saker ni kan relatera till. Könlöst men fittigt."

Underhållande eftersom jag inte alls kan härma skånska om jag sku öppna munnen. (Jepp har testat. Förlåt alla fast ingen hörde!) Men i mitt huvud låter allt jag läser just nu som om Felicia och Elinor sku säga det. Lyssna på den!

Och hur hittade jag Ja, jaja podcast undrar kanske någon? Ok, ingen, men berättar i alla fall. Lyssnar på Magnus och Peppes podcast och de var en gång med i Bra snack så jag lyssnade på det avsnittet. Sen blev Bra snack min nya favorit tills en dag när jag lyssnade på Bra Snack avsnittet där Felicia Jackson och Elinor Svensson var gäster. Nu är Ja, jaja podcast min nya favorit. Speciellt på söndagar.

Lyssnar fortfarande alltså på alla de här. Och på Projekt framgång och Ted & Kaj.


 

Lisa Gerkman
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Kiva att du lyssnar på oss fastän jag slänger ur mig felaktigheter om WordPress. :D Men ja, jaja podcast låter spännande, måste kolla upp. Och jag älskar skånska!
Kugge06.04.16 kl. 09:34
Jadå jag lyssnar! Och inte kan en veta allt om allt. Speciellt inte om just det inte intresserar så bauta massor.
06.04.16 09:53
 

 

Jag är Lisa Gerkman,

en entusiastisk, lojal och kreativ
frilansande mediearbetare!

Springer, seglar och dricker kaffe.
Kör hårt, missa väggen!

Personbästa:
10km - 48:59 (2014)
Halvmaraton - 1:54:20 (2014)
Maraton - 4:14:10 (2014)

Kontakta mig:
lisagerkman ät gmail.com

 

Har en egen kolumn i Scoutposten sedan 2011